page_banner1

Вести

Centerm соработува со Kaspersky во Kaspersky Secure Remote Workspace

На 25-26 октомври, на годишната конференција Ден на Kaspersky OS, беше претставен Centerm thin client за решението Kaspersky Thin Client.Ова е заеднички напор на Fujian Centerm Information Ltd. (во натамошниот текст „Центерм“) и нашиот руски комерцијален партнер.
вести (1)
Centerm, рангиран како бр.3 светски производител на тенок клиент/нула клиент/мини-компјутер според извештајот на IDC.Уредите Centerm се широко распространети низ целиот свет, обезбедувајќи масовно производство на тенки клиенти и работни станици за модерни претпријатија за иновации.Нашиот руски партнер TONK Group of Companies Ltd ексклузивно ги застапува интересите на Fujian Centerm Information Ltd. повеќе од 15 години на територијата на Русија, Белорусија, Украина, Казахстан и земјите од поранешниот СССР.
вести (2)
Centerm F620 ќе овозможи извршување на огромен проект за обезбедување работни места за сајбер-имуните системи во околината на Kaspersky Secure Remote Workspace.„Нема сомнеж дека за време на периодот на недостиг на чипови, доцнење во снабдувањето со електронски компоненти, ќе можеме масовно да произведуваме тенки клиенти за Kaspersky OS во густ распоред и на тој начин да ги поддржиме нашите технолошки и комерцијални партнери“, рече г. Женг Хонг, извршен директор на Fujian Centerm Information Ltd.„Ние сме благодарни на Kaspersky Lab за фактот дека токму нашиот уред стана основа за одлично решение во сајберимуните системи.Употребата на Centerm F620 ќе обезбеди сигурна и сигурна работа во Kaspersky Secure Remote Workspace“, вели Михаил Ушаков, извршен директор на TONK Group of Companies Ltd.


Време на објавување: 26 јули 2022 година

Оставете ја вашата порака