page_banner1

tala fou

E galulue faatasi le Centerm ma Kaspersky i le Kaspersky Secure Remote Workspace

O Oketopa 25-26, i le fonotaga faaletausaga Kaspersky OS Day, Centerm thin client na tuʻuina atu mo le Kaspersky Thin Client solution.Ose taumafaiga fa'atasi a le Fujian Centerm Information Ltd. (e ta'ua mulimuli ane o le "Centerm") ma la matou paaga faapisinisi a Rusia.
tala fou (1)
Centerm, fa'avasegaina o le lalolagi Numera 3 thin client/zero client/ Mini-PC gaosi e tusa ai ma le lipoti a le IDC.O masini Centerm o lo'o fa'apipi'iina lautele i le lalolagi atoa, e maua ai le tele o gaosiga o tagata manifinifi ma fale faigaluega mo atina'e fa'aonaponei.O le matou paaga Rusia TONK Group of Companies Ltd ua na o le sui o le Fujian Centerm Information Ltd. mo le silia ma le 15 tausaga i luga o le teritori o Rusia, Belarus, Ukraine, Kazakhstan ma atunuu o le USSR muamua.
tala fou (2)
O le Centerm F620 o le a fa'atagaina le fa'atinoina o galuega tetele mo le tu'uina atu o fale faigaluega mo faiga fa'akomepiuta i le Kaspersky Secure Remote Workspace environment."E leai se masalosalo i le vaitaimi o le le lava o chip, tuai i le tuʻuina atu o mea faʻaeletoroni, o le a mafai ona matou faʻateleina le gaosiga o tagata manifinifi mo Kaspersky OS i luga o se faʻatulagaina faʻatulagaina ma faʻapea ona lagolagoina a matou tekinolosi ma paʻaga pisinisi," o le tala lea a Mr. Zheng Hong, Fujian Centerm Information Ltd. Pule Sili."Matou te faʻafetai i Kaspersky Lab mo le mea moni o la matou masini na avea ma faʻavae mo se fofo sili i le cyberimmune system.O le faʻaaogaina o le Centerm F620 o le a faʻamautinoa ai le faʻatuatuaina ma le malupuipuia o galuega i Kaspersky Secure Remote Workspace, "o le tala lea a Mikhail Ushakov, Pule Sili o le TONK Group of Companies Ltd.


Taimi meli: Iul-26-2022

Tuu lau Feau