F640

Центар F640

Следната генерација на тенок клиент за претпријатија
  • CPU INTEL CELERON
  • 4 GB DDR4 / 64 GB SSD
  • WIN 1O IOTZ / LINUX OS
microsoft
цитрикс
vmware
F640

РЕШЕНИЈА ЗА ПРОИЗВОДИ

Финансиска институција

Финансиските организации постојат за да им служат на своите клиенти.тие зависат од компјутерската инфраструктура на нивната компанија за сигурен пристап до податоци во реално време со цел да ги задоволат потребите на нивните клиенти.Centerm ги обезбедува перформансите, флексибилноста и безбедноста што им е потребна во филијалата и во центарот за банкарски податоци.

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Финансиска институција

РЕШЕНИЈА ЗА ПРОИЗВОДИ

Владата

Centerm нуди можност за заштита на пристапот до владините ресурси на сите нивоа, интегрирајќи читач на паметни картички и доверлив компјутерски модул кои придонесуваат за зголемување на безбедносниот стандард на целата инфраструктура.

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Владата

РЕШЕНИЈА ЗА ПРОИЗВОДИ

SMB

SMB гледа кон решенија со тенок клиент за да ги намали трошоците, да го централизира управувањето, да создаде безбедна инфраструктура и да ги намали грижите за енергија и простор со намалување на потребите за енергија и ладење.Корисниците го добиваат истото искуство како компјутерот и ИТ администраторите можат лесно да управуваат и да решаваат проблеми со корисниците на работната површина преку Centrem решението.

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
SMB

РЕШЕНИЈА ЗА ПРОИЗВОДИ

Образование

Centrem решението за образование одговара на растечката потреба на современите образовни институции.Тенките клиенти на Centerm често се распоредуваат во лаборатории за компјутери и учење, како и интегрирани во учењето во училница. Решението за образование во центарот ја задоволува растечката потреба на современите образовни институции.Центарм тенки клиенти често се распоредени во компјутери и лаборатории за учење, како и интегрирани во учење во училница.

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Образование

РЕШЕНИЈА ЗА ПРОИЗВОДИ

Безбедност

Епидемиската болест постави различни предизвици за јавниот сектор, што не принуди сите да ги преиспитаме процедурите за да го намалиме непотребниот физички контакт.Беше дека дигиталното и без хартија повеќе не нуди само еколошки и организациски придобивки, туку и клучни здравствени и безбедносни придобивки.

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Безбедност
 • Финансиска институција Финансиска институција портокалова
  Финансиска институција
 • Владата Владина портокалова
  Владата
 • SMB SMB портокал
  SMB
 • Образование Образование портокал
  Образование
 • Безбедност Безбедносно портокалово
  Безбедност
Центар
Centerm TS660 Security Mini PC со TPM
Centerm TS660 Security Mini PC со TPM3 Centerm TS660 Security Mini PC со TPMtp1 Centerm TS660 Security Mini PC со TPMtp2 Centerm TS660 Security Mini PC со TPMtp3

Мини компјутер

Centerm TS660 Security Mini PC со TPM
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Централен AFB19 Мини компјутер со џебна големина
Centrem AFB19 Мини PCB19-2 со џебна големина Централна AFB19 Мини PCB19-1 со џебна големина Centrem AFB19 Mini PCB19-3 со џебна големина Централен AFB19 Мини PCB19-4 со џебна големина

Мини компјутер

Централен AFB19 Мини компјутер со џебна големина
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
околу 1 ден

ЗА ЦЕНТАР

Centerm е глобален водечки снабдувач на тенок клиент, мини компјутер и паметен терминал.Centerm е рангирана на бр.3 во глобалниот удел на испораки на клиенти за претпријатија и на Топ 1 на пазарот на клиенти за претпријатија во APeJ и Кина (IDC Quarterly Enterprise Client Device Tracker 2020).

 • Добавувач на крајна точка на VDI во Кина

  Топ 1

  Добавувач на VDI крајна точка во Кина
 • Глобален продавач на тенок клиент

  Топ 3

  Глобален продавач на тенок клиент
 • Вработен ширум светот

  1100 +

  Вработен ширум светот
 • Извозни земји

  120 +

  Извозни земји
 • Услужна мрежа

  38 +

  Услужна мрежа

НАШИТЕ НАЈНОВИ ВЕСТИ

Центарм нагласува за неговите иновации на 8-миот пакистански самит на CIO

Центарм нагласува за неговите иновации на 8-миот пакистански самит на CIO

+ 22-07-26
Centerm соработува со Kaspersky во Kaspersky Secure Remote Workspace

Centerm соработува со Kaspersky во Kaspersky Secure Remote Workspace

+ 22-07-26
Centerm ја забрзува дигиталната трансформација во пакистанското банкарство

Centerm ја забрзува дигиталната трансформација во пакистанското банкарство

+ 21-10-26

НАШИ ПАРТНЕРИ

Оставете ја вашата порака