F640

Centerm F640

Klienti i hollë i gjeneratës tjetër për ndërmarrjen
  • Intel Celeron CPU
  • 4 GB DDR4 / 64 GB SSD
  • Fito 1o iotz / linux OS
Microsoft
Citrix
vmware
F640

Zgjidhjet e produkteve

Institucion financiar

Organizatat financiare ekzistojnë për t'u shërbyer klientëve të tyre.Ato varen nga infrastruktura informatike e kompanisë së tyre për qasje të besueshme në të dhënat në kohë reale në mënyrë që të përmbushin nevojat e klientëve të tyre.Centerm siguron performancën, fleksibilitetin dhe sigurinë që ata kërkojnë në degë dhe në qendrën e të dhënave bankare.

Shikoni më shumë
Institucion financiar

Zgjidhjet e produkteve

Qeveria

Centerm ofron mundësinë e mbrojtjes së qasjes në burimet e qeverisë në të gjitha nivelet, integrimin e lexuesit të kartave inteligjente dhe modulit të besueshëm të informatikës që kontribuojnë në rritjen e standardit të sigurisë së të gjithë infrastrukturës.

Shikoni më shumë
Qeveria

Zgjidhjet e produkteve

SMB

SMB shikon drejt zgjidhjeve të holla të klientit për të ulur kostot, centralizimin e menaxhimit, krijimin e një infrastrukture të sigurt dhe uljen e shqetësimeve të energjisë dhe hapësirës për një ulje të energjisë dhe nevojave të ftohjes.Përdoruesit marrin të njëjtën përvojë si një PC dhe administratorët e IT lehtë mund të menaxhojnë dhe zgjidhin problemet e desktopit edhe pse zgjidhja e qendrës.

Shikoni më shumë
SMB

Zgjidhjet e produkteve

Arsimi

Zgjidhja e qendrës për arsimin plotëson nevojën në rritje të institucioneve moderne arsimore.Klientët e hollë të qendrës shpesh vendosen në kompjuter dhe laboratorë të të mësuarit, si dhe të integruar në mësimin në klasë. Zgjidhja e përqendrimit për arsimin plotëson nevojën në rritje të institucioneve moderne arsimore.Klientët e hollë të qendrës shpesh vendosen në kompjuter dhe laboratorët e të mësuarit, si dhe integrohen në mësimin në klasë.

Shikoni më shumë
Arsimi

Zgjidhjet e produkteve

Siguria

Sëmundja epidemike vendosi sfida të ndryshme për sektorin publik, të cilat na detyruan të gjithë të rimendojmë procedurat për të zvogëluar kontaktin fizik të panevojshëm.Ka qenë që të shkosh dixhitale dhe pa letra nuk ofron më vetëm përfitime mjedisore dhe organizative, por edhe përfitime thelbësore të shëndetit dhe sigurisë.

Shikoni më shumë
Siguria
 • Institucion financiar Institucion financiar portokalli
  Institucion financiar
 • Qeveria Portokalli
  Qeveria
 • SMB Portokalli SMB
  SMB
 • Arsimi Arsim i Portokallit
  Arsimi
 • Siguria Portokalli
  Siguria
Njëqindvjeçar
Center TS660 Mini PC i Sigurisë me TPM
Center TS660 Mini PC i Sigurisë me TPM3 Center TS660 Mini PC i Sigurisë me TPMTP1 Center TS660 Mini PC i Sigurisë me TPMTP2 Center TS660 Mini PC i Sigurisë me TPMTP3

Mini

Center TS660 Mini PC i Sigurisë me TPM
Shikoni më shumë
Centerm AFB19 Mini PC me madhësi xhepi
Centerm AFB19 Mini PCB19-2 me madhësi xhepi Centerm AFB19 Mini PCB19-1 me madhësi xhepi. Centerm AFB19 Mini PCB19-3 me madhësi xhepi. Centerm AFB19 Mini PCB19-4 me madhësi xhepi.

Mini

Centerm AFB19 Mini PC me madhësi xhepi
Shikoni më shumë
rreth 1d

Rreth qendrës

Centerm është një ofrues kryesor global i klientit të hollë, mini PC dhe Terminal Smart.Renditjet e Centerm Nr.3 në pjesën globale të dërgesave të klientëve të ndërmarrjeve, dhe Top 1 në Tregun e Klientëve të Ndërmarrjeve APEJ dhe Kinës (IDC Tremujori i Pajisjes së Klientit të Ndërmarrjeve IDC Tracker 2020).

 • Shitësi i VDI Endpoint në Kinë

  TOP 1

  Shitësi i VDI Endpoint në Kinë
 • Shitësi global i hollë i klientit

  Top 3

  Shitësi global i hollë i klientit
 • Punonjës në të gjithë botën

  1100 +

  Punonjës në të gjithë botën
 • Vendet e eksportit

  120 +

  Vendet e eksportit
 • Rrjet shërbimesh

  38 +

  Rrjet shërbimesh

Lajmet tona të fundit

Centerm arrin qëllime të shumta paraprake të bashkëpunimit në Samitin e Intel Loem 2023

Centerm arrin qëllime të shumta paraprake të bashkëpunimit në Samitin e Intel Loem 2023

+ 23-11-17
Centerm dhe Aswant Solution Forge Partneriteti Strategjik për të avancuar Zgjidhjet e Klientit të Thin të Qendrës Kaspersky në Malajzi

Centerm dhe Aswant Solution Forge Partneriteti Strategjik për të avancuar Zgjidhjet e Klientit të Thin të Qendrës Kaspersky në Malajzi

+ 23-11-17
Centerm dhe Kaspersky Forge Partneriteti Strategjik, Zbuloni Zgjidhjen e Sigurisë së Përfunduar

Centerm dhe Kaspersky Forge Partneriteti Strategjik, Zbuloni Zgjidhjen e Sigurisë së Përfunduar

+ 23-10-30

PARTNERET TONA

Lini mesazhin tuaj