banner_produkteve

Produkt

D640

  • Centerm D640 Enterprise Thin Client

    Centerm D640 Enterprise Thin Client

    Pajisur me procesorin Intel Jasper lake 10w për të siguruar performancë të mjaftueshme si klient i hollë i denjë për desktop për edukim, ndërmarrje dhe stacion pune.Citrix, VMware dhe RDP mbështeten si parazgjedhje, gjithashtu mundësojnë të plotësojnë shumicën e rasteve për kompjuterin cloud.Për më tepër, 2 DP dhe një USB tip-C me funksion të plotë do t'i kushtonin skenarit me shumë ekrane.

Lini Mesazhin Tuaj