banner_produkteve

Produkt

Klient i hollë i serisë F

 • Centerm F320 ARM Linux Thin Client

  Centerm F320 ARM Linux Thin Client

  Produkt kernel i bazuar në 64 bit ARM, Centerm F320 është një klient i hollë i bazuar në CPU me katër bërthama me 2.0 GHz, GPU të dedikuar me performancë të lartë dhe OS të integruar Linux.Ai jep një efekt të jashtëzakonshëm të dekodimit të multimedias, të cilat janë më të përshtatshmet në financa, qeveri dhe disa skenarë të informatikës cloud.

 • Kompjuter desktopi fleksibël me klient të hollë Centerm F610

  Kompjuter desktopi fleksibël me klient të hollë Centerm F610

  Mundësuar nga CPU Intel, Centerm F610 është projektuar për të mbështetur aplikacione intensive dhe grafike që kërkojnë performancë të qetë dhe të jashtëzakonshme në mjedisin e pavarur dhe virtual të desktopit.

 • Kompjuter desktopi fleksibël me klient të hollë Centerm F620

  Kompjuter desktopi fleksibël me klient të hollë Centerm F620

  Mundësuar nga Intel CPU, Centerm F620 është projektuar për të mbështetur aplikacione intensive dhe grafike që kërkojnë performancë të qetë dhe të jashtëzakonshme në mjedisin e pavarur dhe virtual të desktopit.

 • Kompjuter desktopi fleksibël me klient të hollë Centerm F640

  Kompjuter desktopi fleksibël me klient të hollë Centerm F640

  Mundësuar nga CPU Intel, Centerm F640 është projektuar për të mbështetur aplikacione intensive dhe grafike që kërkojnë performancë të qetë dhe të jashtëzakonshme në mjedisin e pavarur dhe virtual të desktopit.

Lini Mesazhin Tuaj