производи_банерот

Производи

D640

  • Centerm D640 Enterprise Thin Client

    Centerm D640 Enterprise Thin Client

    Опремен со процесорот Intel Jasper lake 10w за да обезбеди доволно перформанси како тенок клиент достоен за десктоп за образование, претпријатија и работна станица.Citrix, VMware и RDP се поддржани стандардно, исто така овозможуваат да се исполнат повеќето случаи за облак компјутери.Покрај тоа, 2 DP и една целосна функција USB од тип-C би се посветувале на сценариото со повеќе екрани.

Оставете ја вашата порака