производи_банерот

Производ

Тенок клиент од серијата F

 • Centerm F320 ARM Linux Thin Client

  Centerm F320 ARM Linux Thin Client

  Производ на кернел базиран на ARM 64 бити, Centerm F320 е тенок клиент базиран на четири-јадрен процесор со 2,0 GHz, посветен графички процесор со високи перформанси и вграден Linux OS.Обезбедува извонреден мултимедијален ефект на декодирање, кои се најпогодни за финансии, влада и некои сценарија за облак компјутери.

 • Десктоп компјутер со флексибилен тенок клиент Centerm F610

  Десктоп компјутер со флексибилен тенок клиент Centerm F610

  Напојуван од процесорот Intel, Centerm F610 е дизајниран да поддржува апликации со интензивни графички и тешки графички процесори кои обезбедуваат мазни и извонредни перформанси во самостојна и виртуелна работна околина.

 • Десктоп компјутер со флексибилен тенок клиент Centerm F620

  Десктоп компјутер со флексибилен тенок клиент Centerm F620

  Напојуван од процесорот Intel, Centerm F620 е дизајниран да поддржува апликации кои бараат графички и интензивни процесорски и обезбедуваат мазни и извонредни перформанси во самостојна и виртуелна работна околина.

 • Десктоп компјутер со флексибилен тенок клиент Centerm F640

  Десктоп компјутер со флексибилен тенок клиент Centerm F640

  Напојуван од процесорот Intel, Centerm F640 е дизајниран да поддржува апликации интензивни на процесорот и графички барања кои обезбедуваат мазни и извонредни перформанси во самостојна и виртуелна работна околина.

Оставете ја вашата порака