Príkazy priradené systémom sa vykonávajú prostredníctvom úlohy. Počas konfigurácie iba vyberáte požadované možnosti a nebudú sa prejavovať na klientovi. Kliknutím na tlačidlo „Použiť“ znamená, že používateľ musí vykonať konfiguračnú úlohu a konfigurácie sa použijú na klienta.