سسٽم پاران ڏنل حڪمن کي ڪم جي ذريعي عمل ۾ آندو ويندو آهي. ترتيب دوران، توهان صرف گهربل آپشن چونڊي رهيا آهيو ۽ ڪلائنٽ تي اثر انداز نه ٿيندا. "لاڳو ڪريو" بٽڻ تي ڪلڪ ڪرڻ سان، ان جو مطلب آهي ته صارف کي ترتيب جي ڪم کي عمل ۾ آڻڻ جي ضرورت آهي ۽ ترتيبون ڪلائنٽ تي لاڳو ڪيون وينديون.