Kommandoene som tildeles av systemet utføres ved hjelp av oppgaver. Under konfigurasjonen velger du bare de ønskede alternativene, og disse vil ikke gjelde for klienten. Ved å klikke på «Bruk»-knappen betyr det at brukeren må utføre konfigurasjonsoppgaven, og konfigurasjonene vil bli brukt på klienten.