Por que a tarefa de activación remota indica "Correcto" mentres o cliente non está activado?

Por que a tarefa de activación remota indica "Correcto" mentres o cliente non está activado?
imaxe_59Envíanos un correo electrónico

CCONECTIVIDADE

- O axente cliente non se inicia cando se apaga o cliente. Polo tanto, o sistema indicará "Correcto" unha vez que se envíe a mensaxe de activación remota. Os motivos polos que o cliente non se activa poden incluír: – O cliente non admite a activación remota (non é compatible co hardware, como o adaptador de rede CT2000). – O servidor de xestión e o cliente non están no mesmo segmento de rede. – A rede do cliente ten unha subrede virtual.

Necesitas máis axuda?
Descubra como Centerm pode axudarche

f123 Contacta connosco
f321 Solucións de produtos

CONTACTA CONNOSCO

Deixa a túa mensaxe