Mitä tarkoittaa USB-uudelleenohjaus usean käyttäjän eristäminen?

Mitä tarkoittaa USB-uudelleenohjaus usean käyttäjän eristäminen?
kuva_59Lähetä meille sähköpostia

CYHTEYDETTÄVYYS

Kun usean käyttäjän eristäminen käyttää Microsoftin tai Citrixin XenAPP-sovellusta yhteyden muodostamiseen pilvityöpöytään ja useampi kuin yksi käyttäjä muodostaa yhteyden virtualisointityöpöytään ja uudelleenohjauslaitteeseen samanaikaisesti, näkee muita käyttäjien uudelleenohjauslaitteita (esimerkiksi älykortin tai flee-levyn). Tämä johtaa tietovuotoon tai tietoturvaongelmiin. Usean käyttäjän eristäminen ratkaisee tämän ongelman. Se sallii käyttäjän uudelleenohjata vain oman laitteensa, eikä hänellä ole pääsyä muiden käyttäjien laitteisiin.

Tarvitsetko lisää apua?
Ota selvää, miten Centerm voi auttaa sinua

f123 Ota yhteyttä
f321 Tuoteratkaisut

OTA YHTEYTTÄ

Jätä viestisi